ヘルシーな蒸し料理、旬の野菜、鮮魚から変り種まで様々な天麩羅を一品一品揚げたてで提供致します。

Healthy steamed food.We offer a variety of freshly prepared tempura from seasonal vegetables, fresh fish to varieties.

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「天麩羅いづも」の天ぷらを堪能していただくのに、塩をお勧めしております。
こだわりの厳選した塩で極上の天ぷらをお楽しみください。

Salt is recommended to enjoy the tempura of “Tempura IDUMO".
Please enjoy the finest tempura with carefully selected salt.

塩 ぬちまーす solt
命の塩ぬちまーすNuchimasu
沖縄の方言で、命のことを「ぬち」塩のことを「まーす」と言います。
ぬちまーすの原材料となる海水が取水される宮城島は、沖縄本島と海中道路で結ばれ、タカハナリ(高離)とも呼ばれる標高100m前後の高台の島です。
沖は流れが速く圧倒的な透明度を誇ります。
その宮城島の太平洋側の海水のみを原料としており、輸入塩、固結防止剤などの添加物は一切使用しておりません。
特徴として、細かい霧を発生させる製塩法の「常温瞬間空中結晶製塩法」という特許技術を使用し、手間暇をかけた工程が、高品質で、多様なミネラルを含む良質な塩を作りだしています。 In Okinawan dialect, life is called "Nuchi" and salt is called "Masu".
Miyagijima, where the seawater that is the raw material of Nuchimasu is taken, is connected to the main island of Okinawa by an underwater road, and is an upland island with an altitude of about 100 m, also called Takahanari (high separation).
The offshore is fast flowing and boasts overwhelming transparency.
It uses only the seawater from the Pacific Ocean side of Miyagijima, and does not use any imported salt or anti-caking additive.
As a feature, it uses a patented technology called `` room temperature instant aerial crystal salt production method '' of salt production method that generates fine mist, and the time-consuming process has created high quality and high quality salt containing various minerals. .